Партньори

Сред компаниите, които ни партнират са:

https://symbios.ch/en/about-us/

Швейцарската компанията е създадена през 1989 г. в близост до Лозана. Symbios може да се похвали с най-големия световен опит в проектирането и производството на импланти за колянно и тазобедрено ендопротезиране, изработени специално по индивидуалната анатомия на пациента. Вече предлагана и в България, новата им индивидуална колянна протеза ORIGIN е единсвена по рода си с доказани преимущества пред стандартните решения.

Френска компания създадена през 1999г. за разработване и производство на пълна гама от протези за раменна, колянна и тазобедрена хирургия. EVOLUTIS влага значителна част от ресурсите си в подобряването на текущи и разработването на нови импланти, носещи значителни подобрения за пациента и неговия хирург.

В продължение на 45 години, френската компания SERF развива първата концепцията за двойна мобилност в тазобедреното протезиране. Ефективно решение за предотвратяване на дислокация при първична и ревизионна хирургия, концепцията придобива световна известност в ортопедичната общност с над 300 000 успешни случая.

Създадена през 1990г. в Берлин, Германия. Произвежда анатомични плаки LOQTEQ®, с заключваща технология за компресиране и отлично анатомично прилягане. Комбинацията от компресия и ъглово стабилно заключване в една работна стъпка е уникална и е в основата за успеха в ефективността на лечението на фрактури.


С над 30 годишен опит, SBM предлага водещи системи на пазара за колянна хирургия - остеотомия и реконструкция на връзки.

Френска компания специализирана в гръбначната хирургия.

Германски производител на костен цимент с доказано качество и отлични клинични резултати.


За Специалисти
Български